Utorak, Prosinac 12, 2017

Croatian
image image image image image image
* * * * * *
Home

Samoborska pivnica

U strogom središtu Samobora, nasuprot hotela Livadić, nalazi se restoran Samoborska pivnica.
Nadaleko bogata ponuda domaće autohtone hrane i pića, kao i prostran podrumski prostor sa svodom od bolti, jedni su od aduta koji ovaj restoran čine posebnim.
U jelovniku možete pronaći: zapečene štrukle, puricu s mlincima, dimljeni buncek sa kiselim zeljem, svinjsku koljenicu, domaće sir i vrhnje, ali i laganija predjela i salate.
Želite li se nakon dobrog ručka ili većere zasladiti, u ponudi samoborske pivnicesu i kolači iz domaće proizvodnje Kavane Livadić, među kojima su najpoznatije samoborske kremšnite, New York Style Cheescake, torta Livadić, beze od jagoda ili sezonskog voća
Ispred restorana nalazi se terasa gdje gosti za lijepog vremena mogu uživati na svježem zraku, kušajući specijalitete samoborskog kraja koje su vrijedno pripremili naši kuhari.

Uz stari, podrumski dio, koji je i za ljetnih mjeseci ugodan za boravak, nalazi se i Kristalna dvorana kapaciteta do 110 ljudi, idealna za proslave vjenčanja, krstitki, krizme, godišnjica mature, poslovnih događanja i sl.

Subotom restoran nudi i plesne večeri gdje uz odličnu hranu možete uživati i uz vrhunske glazbenike iz Samobora i okolice.